Reparatii injectoare si pompe injectie utilaje camioane

Reparatii injectoare si pompe injectie utilaje camioane

Utilajele agricole si utilajele industriale fabricate dupa anii 1990 sunt echipate cu pompe de injectie performante

Informatii utile

De-a lungul a peste 10 ani de reparatii in domeniul sistemelor de injectie diesel am avut ocazia de a testa calibra si repara majoritatea marcilor prezente pe piata romaneasca si nu numai. Domeniul reparatiilor diesel este un domeniu in care fiecare pompa sau injector reprezinta o provocare prin defectele pe care le prezinta dar mai ales prin complexitatea mecanismelor si a conceptelor diferite ale fiecarui producator.

De asemenea ritmul de schimbare a sistemelor de injectie impus in mare parte de crestea cerintelor de scadere a nivelului de noxe, duce la modificari si imbunatatiri cu care trebuie sa tinem pasul din mers in procesul de reparatie.

Presiunile de injectie au crescut in continuu: daca euro3 functiona la 1350 bar, euro4 urca la max 1600 bar, acum sistemele euro 5 ating 1800 bar, iar euro 6 au ajuns la 2000 bar.

blank
blank

In aceasta perioada ne-am specializat in reparatia, testarea si calibrarea pompelor de injectie, injectoarelor si unitatilor de injectie marcile: BOSCH, STANADYNE, DELPHI, YANMAR, ZEXEL, CATERPILLAR
Montate pe utilaje de constructii, terasiere, agricole, industriale, motoare in 3, 4 sau 6 cilindri DEUTZ, KUBOTA, KAESER, AXECO, ATLAS COPCO, SULLAIR, TEREX, TAKEUCHI, BOMAG, CASE, NEW HOLLAND, FIAT, IVECO, JCB, KOMATSU, KOBELCO, HITACHI, VOLVO, BOBCAT, LIEBHERR, O&K, NEUSON, JOHN DEERE, MERCEDES, ASTRA, MAN, DAF, SCANIA, SISU, STEYR, LOMBARDINI, LAMBORGHINI, LANDINI, INTERNATIONAL, FORD, IHH, BOVA, ISUZU, EURO DIAMOND, BMC, TAKRAF, STALOWA WOLA, DRESSTA, HYUNDAI, DAEWOO, MOTORPAL, IFA.

SERVICII SI ASISTENTA LA CELE MAI INALTE STANDARDE